Christiansen & Co har specialiseret sig i import af rustikke møbler fra Østen. På vores rejser i Kina har vi nøje udvalgt hvert eneste møbel. Vores hovedprodukt er først og fremmest vores rustikke spiseborde.

Spisebordene er nyproducerede, men stadig håndbygget af gamle døre og tømmer, som derfor giver de rå, slidte og forskellige overflader. Vi har et alsidigt udvalg af gamle konsolborde og sofaborde, som hovedsagligt stammer fra det

nordlige Kina. De fleste møbler er i elmetræ og fyrretræ og ikke to møbler er ens. Derudover har vi en del interiør til brug i boligen som fx gamle rismål, krukker og ældre figurer, som skaber flotte kontraster i fx et nyt og moderne hjem.

Katrine Eggert Christiansen har siden 1990`erne stået for indkøb og salg af livsstilsvarer fra Asien og har derfor et godt kendskab, samt netværk til Kina. Mads Christiansen har som selvstændig håndværker stået for indretning

af butikker, renoveringer af boliger samt tilbygninger og er derfor en solid kender af godt håndværk og god stil. Vi bor på landet i en lille landsby, lidt udenfor Hornbæk.

Vores egen bolig er indrettet med et miks af det gamle slidte rustikke og det nye moderne. Vi elsker kontrasterne med det nye og det gamle sammen. Det er det vi mener med Rustic Living. Vi glæder os til at præsentere dig for vores udvalg.